Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Pinkariks

Sveiks Eksperts.

Jautājums.

Vai var likt baribas maisijuma,rupja frekvence, priekš karpam vāritos zirņus?

Ja var, tad kādiem zirņiem jābūt pārvarītiem vai puscietiem?

Un ja neieteicams, tad kāpēc?

kādēļ ne. Kas attiecas uz sagatavošanu, tad triks ir tajā, ka jo ātrāk ēdiens sagremojas, jo ātrāk karpai gribēsies vēl. un otrādi. kurš variants ātrāk sagremosies - puszaļšzaļš vai pārvārīts? Pareizi! Un vēl labāk, ja viņš ir kādu dienu vai divas pastāvējis un sācis fermentēties.

Atbildēts: 21.jūnijs 2019, 08:46 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager