Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā kandza22

man te bus paris jautajumi pa karpam uzreiz

1. ka var zinat kad karpa rausta ja es makskereju uz grunti berz pludina , un ja es makskeretu kads pludins butu jaliek???

2.es makskereju uz kukuruzu vai man janosedz ir vis akis vai nav?

3.es makskereju diki kur ir daudz dunu un daudzkur ir avoti undazkur silts udens pa virsu vai man tad jamakskere uz grunti kur ir avoti vai kur silts udens uz pludinmakskeres ??

esu iesacejs karpu makskeeresana nesen saku un te viena diki ir 5 kg karpas

vienalgs, iesācējs vai kā, bet ja gribi tikt pie piecinieces, met nost to pludiņmakšķeri un veido narmālu grunteni - rezultāts noteikti būs labāks. iveido grunteni ar mata sistēmu, liec kukurūzu uz mata un karpas copi garām nepalaidīsi.

karstajā laikā, kad ūdenī sāk trūkt skābekļa karpa var būt avotu tuvumā. vai vismaz - kur ir no dūņām brīvi laukumiņi.

Atbildēts: 1.jūlijs 2009, 18:30 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager