Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Divemaster

Sveiks ! Karpu lietās esmu pilnīgs iesācējs, tādēļ gribētos zināt, kādus aromātus tām labāk piedāvāt šādā aukstā laikā. Ko likt uz āķa, un kā labāk iebarot. Kuras būtu tās lietas, pēc kurām vajadzētu vadīties lai visu izdarītu maksimāli pareizāk. (Liels paldies)

mēs jau visi vēl iesācēji. pa lielam, nav tādas gigantiskas atšķirības starp makškerēsanu rudenī un vasarā. izvēlies vienu konkrētu boilu, ar to baro un ķer, pēc iespējas biežāk, tad jau arī sajēga pienāks. paņem, piemēram, Salmon Caviar and Black Pepper no Nutrabaits.

Atbildēts: 9.septembris 2007, 03:42 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager