Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā andzs90

Sveiks, esmu nesen pievērsies karpu copei. Nevaru īsti saprast cik un ko likt barībā. Pēdējā copē saliku 1kg kaņepi 0.5 kg kukurūzas, 1kg peletes, kādu 1kg ar boilām iebarojamām un divas saujas ar tām uz kurām makšķerēju + atraktors šķidrais. Vai klājot šādu galdu nesanāk tā, ka galds ir pietiekoši garšīgs karpai un uz āķa esošā boila viņai neinteresēs?

īsti nesapratu kas ir iebarojamās boilas un kas uz āķa liekamās. parasti jau mēs barojam ar boilām tādēļ, lai karpas pie tām pierastu, atzītu par labām un garšīgām esam un droši ņemtu to, kas ir uz mata. Tieši tā, kā tu jautā - jo vairāk dažādu sastāvdaļu tava barības kokteilī, jo lielāks jautājums rodas - kādēļ gan lai karpa ņemtu to, kas uz mata. boilai uz mata ir jābūt vai nu tādai pašai, kā lielākā daļa barības, tad karpa var nepamanīt atšķirību (ka āķis klāt) un apēst vienā tempā ar pārējām. Otrs variants, kad mata boilu ar kaut ko izceļ tā, ka tā liekas karpa īpaši interesanta. to dara ar kādu popapa cepurīti, uztaisa boilu lielāku vai mazāku par pārējām, utml. Tas viss atkarīgs no taktikas. katrā ziņā, katrai sastāvdaļai, kuru tu liec barības kokteilī, vajadzētu pildīt kaut kādu funkciju. nav tā, ka jo vairāk dažādu sastāvdaļu saliksim, jo lielāka jēga būs. ļoti bieži ir tieši otrādi un iemesls ir kāreiz tevis minētais.

Atbildēts: 4.jūlijs 2020, 15:37 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager