Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Jaunjelgava

Sveiki Aivar !

Saki man lūdzu,ko tu domā par tēmu Latvijā ražotas boilas un vai tas vispār ir iespējams un ja ir, cik kvalitatīvas mūsu platuma grādos viņas var uzražot?

P.s

ir lielas problēmas pie mums nopirkt labu preci.

arī cena ir diezgan iespaidīga.

ja ražot, tad tikai no gataviem miksiem, tikai pēc pašām populārākajam receptēm, un tikai saldētas vai gaisā izkaltētas. lētāk tas gan nebūs, bet labāk varētu sanākt. tomēr, lai no tā iznāktu vismaz kaut kāds bizness, apjomiem vajadzētu būt simtos kilogramu. Latvijas tirgus nav nekāds milzīgais, kaut gan ātri aug. bez tam ir nepieciešama kaut kāda tehnika, cilvēki un telpas.

anglijā gandrīz katrā karpu veikalā ir saldētava, kur pārdod saldētas boilas. lielākos daudzumos makšķernieki pasūta boilas pie speciālām boilu rullēšanas firmām. pie mums tas pagaidām ir sapnis.

ražot kaut kādus lētākus un zemakas kvalitātes produktus arī var, bet tad ir pašam jādomā kaut kādas receptes.

Atbildēts: 22.jūlijs 2009, 19:23 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager