Sveiks ,Aivar.Gribēju uzjautāt-iebarošanai boilas atstāt ar savu dabisko aromātu,jebšu tomēr var arī sadipot,lai smarža spēcīgāka.
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Sveiks ,Aivar.Gribēju uzjautāt-iebarošanai boilas atstāt ar savu dabisko aromātu,jebšu tomēr var arī sadipot,lai smarža spēcīgāka.
Var darīt abejādi. Dipošana parasti dod ātrāku rezultātu. Tikai nevajag dipot ar ķīmiskiem negaršīgiem dipiem, kas domāti āķa boilai.
Pievieno savu komentāru