Kā jau teicu, vislabākais ir lietot termometru. Saprotu, ka nav pie rokas. Jāsaprot, ka ūdens uzsilst no saules, ja tā ir. nu varbūt mazliet no siltā gaisa. bet katrā ziņā uzsilst ūdens virspuse. Tad vējš to virsējo ūdeni dzen kaut kādā virzienā. un tad, atsitoties pret krastu, šī siltā ūdens plūsma tad nonāk dziļumā un dodas pretējā virzienā. tāpēc pavasarī parasti izvēlas, lai vējš būtu sejā. Tomēr tavā gadījumā tas process var būt jau sācies, bet varbūt arī vēl ne. varbūt karpas vēl nav sākušas tādu aktīvu kustību. tas jau ir tas agrā pavasara copes šarms, ka nekad nevar zināt, kā būs.
lai nu kā, ja ir auksts ūdens, ir pēc iespējas jāpastiprina ēsmas aromāts. lai tas labi un tālu izplatās. jo aukstā ūdenī tas izplatās lēni, un ja aromāta nav daudz, tad pats saproti. vislabākie aromāti aukstam ūdenim ir uz spirta bāzētie (EA jeb etilakohols). tādu veikalā nemaz nav tik daudz, lielāka daļa ir bāzēti uz eļļas un tā attiecīgi izplatās daudz lēnāk. no visām tevis minētajām ēsmām man vislabāk patīk naktstārps, tas pamatīgi smaržo. Pārējos es atstātu vasarai. Drīzāk es skatītos uz tipiskajām aukstā ūdens boilām, piemēram dzeltenu ananasu ar krietnu EA aromatizatora porciju virsū. sarkanas vai rozā zemenes, rozā pipari utml arī ir klasiskās aukstā ūdens boilas. Vai tādu interesantu boilu kā Trigga Ice, ja nepatīk spilgtie un aromātiskie varianti. Lai veicas.
Pievieno savu komentāru