Aivar, kā varētu strādāt tagad siltā laikā piemēram mīkla ar anīsa piedevu? Tādas tautas metodes vēl neesmu provējis, pārsvarā tikai boilas.
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Aivar, kā varētu strādāt tagad siltā laikā piemēram mīkla ar anīsa piedevu? Tādas tautas metodes vēl neesmu provējis, pārsvarā tikai boilas.
Boila jau tā pati mīkla vien ir, tikai vārīta. Radīta tādēļ, lai to neskrubinātu nost baltās zivis. Ja liksi nevārītu mīklu, būs ņemšanās ar sīkajām. Bet karpa, protams, arī var paņemt.
Pievieno savu komentāru