Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā MazaisAsars

Sveiks!
Taisos brīvdienās braukt uz karpām uz meža dīķi 1 ha lielu.
Boilu viņas tur nav redzējušas, tāpēc šonedēļ piebroju vietas ar 3 veidu boilām.
Vai makšķerējot ir jēga likt cita veida boilas nekā baroju?

Vai boilu izcelt ar pop-up cepurīti vai labāk atstāt dabīgāku?

Kā labāk makšķerējot piebarot tikai ar boilām vai tomēr iespodot arī kukurūzu, kaņepi, granulas?
Ir bailes, ka karpa kura ir dzīvojusi klusumā un mierā no spombošanas varētu nobīties un neņemt.Ir iespēja kātam, kas stāv tuvāk otram krastam piemest barību ar roku, bet tas varētu sasaukt karūsas.

manuprāt, arī trīs dažādas boilas jau ir par daudz. labāk būtu viena, tad karpai būtu skaidrāks, ko ēst. atceries, ka katru jaunu lietu viņa ņem aiz ziņkārības, bet pazīstamu - aiz ēstgribas. aiz ziņkārības karpas ķeras, bet aiz ēstgribas - vairāk. Ceru, ka atbildēju.

Atbildēts: 26.jūlijs 2023, 11:24 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager