Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā kody

Sveiks atkal.

Paldies par izsmeļošu atbildi. Patiesībā ir vērts padomāt. Jautāju par to starpību vienkārši tamdēļ, ka ir radusies iespēja atvest saldētas boilas un mani māca domas vai saldētās ir tik ļoti pārākas par tām, kas ar konservantiem. Palasot literatūru un skatoties gudras filmas Angļi jau slavē dikti saldēto produkciju. :) Varbūt zini kādās temperatūrās tiek glabātas saldētās un cik laika ziņā ir ilgs proces izņemot boilu paku no saldētavas līdz tās ir gatavas, lai liktu uz mata?

Velreiz paldies

temperatūras ir atkarīgas no saldētavas, var būt mīnus 4 un var būt mīnus 28. no tā arī atkarīgs atkušanas laiks. bet iebarot un arī uz mata var likt tādas sasalušas - ūdenī tās uzreiz būs ēdamas.

Atbildēts: 14.augusts 2009, 20:52 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager