Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā roriro

Sveiki.man ir jautājums par boilu izlietošanu vēl kamēr karpas copē,man ir palikuši kādi 4kg cream cajouser boilas,vai ir jēga tagad vēl ar viņām nedaudz piebarot copes vietu vai tomēr ūdens ir par vēsu priekš šīm boilām...līdz pavasarim tāpat droši vien saglabāt neizdosie,vai varbūt sasaldēt?

nu, ja ar tām esi jau barojis un plāno turpināt ķert, tad cream cajouser būs daudz prātīgāk lietot nekā mēģināt kaut ko jaunu. tā ir putnu barības boila, kas auksumā principā ir labāka par zivju barības boilām, tā nesatur eļļas, ir gana smaržīga un vajdzētu turpināt darboties. katrā ziņā, nekur nav rakstīts, ka tā būtu vasaras boila - pilnīgas muļķības. visbeidzot - nav jau nemaz tik auksts, īstā cope tikai sākas! kas var būt labāks par pamatīgi ziemai uzbarojušos rudens karpu?

savukārt, ja taisies copei mest mieru, tad, protams, saldē.

Atbildēts: 21.septembris 2009, 22:14 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Sveiki,Aivar! Man tads jautajums. Ko nozime tada lieta,kad karpas visu nakti nemas,leka,bet nekeras?
07.10.09
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager