Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Rob4iks

Sveiki, Aivar! Par cik tev uzdot maz jautajumu velejos tev pajautat par boilām! Man pec vasaras ir palikushas Richworth boilas un dynamite baits pop up. Vai varetu ieteikt ko ar vinjam darit pa ziemu iespejams po ups saldet vai ko?

sasaldētas tās noteikti labāk saglabāsies, tomēr liela daļa boilu glabājas arī bez tā. kā nu kuras.

Atbildēts: 24.septembris 2009, 00:07 | 3 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
nu aromaats protams, ka buus mazinaajies...nebuus jau kaa svaigas...
jo aatraak, jo labaak :))
24.09.09
 
vai pēc atsaldešanas būs mazinājies aromats?,un cik tad ilga laikaa jaizlieto?
24.09.09
 
popapus nav nepiecieshams saldeet...
24.09.09
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager