Jautājumi ir šādi-Boilu izgatavošanai ,papildus miksam,lieto ne tikai saldinātājus,aminoskābes,bet papildus arī dažādus proteīnus minerālvielas vitamīnus
Man interesē šie konkrētie :
robin red,Casein 80,Egg Albumen,Nectarblend,Calcium Caseinate ,Wheat Gluten,Sodium Caseinate
Jautājums ir vai šos proteīnus var lietot pie jebkura bāzes miksa,un vai var lietot visus uzreiz vienā miksā?
Vai ir kautkāda atšķirība jāievēro ,jaucot klāt proteīnus ,taisot saldās vai zivīgās boilas?
Ja lieto visus augstāk minētos uzreiz vienā miksā vai nav jāievēro savādāka proporcija nekā norādījis ražotājs?
Vai ir iespējams pārforsēt ar aminoskābēm -izpratnē ka zivis sāk baidīties nevis nāk klāt?
Pievieno savu komentāru