Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā scoobydoo

Sveiks Aivar!!! Gribēju jautāt,kad un kā pareizi sākt iebarot karpas, ja taisos tās barot un ķert ar cream cajouser boilām visu sezonu??? Ar kāda lieluma boilām vajadzētu sākt???

Paldies jau iepriekš par atbildi!!!

nuu, iesākumam pagaidi, kamēr nokūst ledus :) tad vēl mazliet - kamēr ūdens sasils līdz kādiem 8 grādiem. var jau arī ātrāk, bet stipri daudz boilu var aiziet. tad sāc pamazām - pa pus kilogramam reizi 3-4 dienās. ja zivju tajā peļķē nav briesmīgi daudz, tad ar šo vajadzētu pietikt. vēlāk vari palikt pie reizes nedēļā un pirms copes - 2-3 dienas iepriekš papildus. sāc ar mazākām boilītēm, tās karpa drošāk pamēģinās. vēlāk var pāriet uz lielākām, bet īpašas vajadzības pēc tā nav. labāk lai ir daudz mazu - tas liek karpām kustēties un meklēt. prātīgi ar vietas izvēli - šeit svarīgi ir barot tur, kur karpa daudz maz uzturas un ja tā pamazām pāriet uz citām vietām, ar savu barošanu vari sekot tai līdzi. galvenais, lai tā pierod baroties ar tieši tavām boilām un tad arī rezultāti būs lieliski.

venīgais - cream cahjouser ir tāda populāra boila, skaties, lai citi tevi neatkož un neuzsēžas uz astes. ja tavā vietā mēdz būt citi karpenieki, es izvēlētos kādu mazāk populāru boilu.

Atbildēts: 2.marts 2010, 20:54 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager