Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā roriro

Sveiki.

man tāds jautājums,esmu pagatavojis boilas trigga ice no gatavā mixa,gribēju pavaicāt,ja es tagad pavasarī,pēc kādas nedēļas,sākšu tās boilas lietot pie iebarošanas,kā man līdz tam uzglabāt viņas?vienkārši tīkliņā pakārt,vai jāsasaldē?šobrīd tās vēl tiek žāvētas uz sietiem,bet liekas ka jau ir izžuvušas,no ārpuses pilnīgi cietas un pārkožot arī nekāds mitrums nav sajūtams.man jau vieta atļauj,varbūt atstāt lai stāv uz sietiem,vienīgi vai ļoti nesakaltīs?

tās var glabāt tīkliņā piekārtas ēnainā vietā. tikai ne pārāk daudz kopā, lai visām tiek gaiss klāt. var arī atstāt uz sietiem, nekas slikts no tā nenotiks. un noteikti, lai netiek klāt mitrums. saldēt ir par vēlu, to dara pēc tam, kad ir gatavas un kādu dienu apžuvušas. pirms barošanas izkaltētās boilas var arī rehidrēt - saber spainī un aplej ar ezera ūdeni. ūdenim var pievienot to pašu trigga ice liquid vai vēl labāk boosteri. var arī pievienot kādu škipsnu Betaine HCL vai GLM. pusi dienas pastāvot tādā ūdenī tās kļūst vēl atraktīvākas, jo ātrāk sāks izdalīt visus savus labumus pēc iekļūšanas dīķi.

Atbildēts: 9.aprīlis 2010, 18:59 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager