Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Skipis

Sveiki Aivar! Kā ir ar tām saldētajām boilām,pēc atsaldēšanas aizbraucot uz copi uz 2-3 dienam šīs boilas turot ēnā aukstumkastē stāvot nebojasies??Paldies!

nu nevajag uzreiz atsaldēt, ja salādēsi aukstumkastē saldētas, plus pieliksi kādus aukstuma elementus (tādi zili plastmasas kluči) tad vajadzētu stāvēt. atkarīgs arī no aukstumkastes un arī no boilu daudzuma - lielāks daudzums ilgāk uzturēs aukstumu. pamēģini ar sauju boilu mājās pirms tam.

Atbildēts: 13.aprīlis 2010, 18:15 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Saldeetu boilu var atsaldeet un sasaldeet kaadas 3-4 reizes un nekas vinnai nenotiks (taa saka passi razzotaaji) protams ja sessija turpinaas ilgaaku laiku tad vieniigaa iespeeja ir boilu zzaaveejamais maiss
14.04.10
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager