Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā roriro

Sveiki.

esmu izvārījis trigga ice (mix un tikai triga ice sķidrums) boilas un nedaudz ar tām piebaroju,kopā ar pirktajām boilām un priecē,ka copes visas cik bijušas ir uz vārītajām boilām:)protams tā var būt sakritība,bet saporotu,ka nekādus mēslus neesmu savārijis!:)))pie receptēm trigga ice ,iesaka arī pievienot HC1 un arī N-BUTYRIC ACID ,bet palasot forumus saprotu,ka ar Butyric var viegli pārdozēt.vai jūs esat izmantojis N-BUTYRIC ACID pie boilu vārīšanas un vai tiešām tik viegli ar viņu pārdozēt?jo smarža viņam ir nereāli spēcīga.vai nevar būt tā,ka vēsos ūdeņos tā smarža ir par stipru?

ar to n-butyric ir tā, ka ne tikai to var viegli pārdozēt, bet arī tas, ka karpas drīz viņu atkodīs un ko tad darīsi? tādu vajag pievienot, piemēram, sacensībās, kad tev ir svarīgi ķert piecas dienas un pēc tam kaut vai ūdens plūdi. savā ezerā, kur, kā saprotu, plāno ķert un barot nākošos vismaz vairākus mēnešus, turpini barot to pašu trigga ice bez nekādiem papildinājumiem un zivis ķersies arvien vairāk un vairāk. Jā, un pamazām vispār atsakies no gatavajām.

Atbildēts: 19.aprīlis 2010, 12:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager