Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā kccompany

Sveiks.Kā tu uzskati vai kaņepju eļļa karpu copei ir jālieto rafinēta vai nerafinēta?Vadošo ražotāju NUTRABAIT CCMOORE RICHWORTH eļļas stāv gadu un nekas viņām nenotiek,pašmāju IECAVNIEKU rekomendē izlaistīt 3 mēnešos (vēlams) Vai tas nozīmē kad šīs vadošo ražotāju eļļas ir pilnas ar konservantiem? Būtu pateicīgs par kautkādu izskaidrojumu!!!

neesmu nekad lietojis iecavnieku, zinu tikai, ka vadošie ražotāji ar eļļu kvalitāti neklibo, tā ir ražota tādā veidā, lai saglabātu pēc iespējas daudz vitamīnu, minerālu un aminoskābju. savukārt, par iecavnieka sastāvu mums nav zināms nekas. eļļu parasti pievieno boilu gatavošanā, nemaz tik milzīgus kvantumus tur nevajag, lai būtu pamats taupīt.

Atbildēts: 24.maijs 2010, 20:49 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager