Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā aigaigars

ludzu atbildiet uz manu jautajumu

kadas sastavdalas jaizmanto boilu gatavosanai un kaa taas jataisa un vai tas kad ir gatavas jaliek uz aka vai zem taa un ja zem tad kaa to tur nostiprinat ludzu sikak pastastiet par to gatavosanu

liels paldies

boilas ir tik cietas, ka uz āķa tās neliek, bet gan piestiprina ar tā saucamo mata sistēmu. iesākumā vajadzētu mēģināt ķert uz gatavām boilām, kuras pārdod veikalos, pēc tam sākt domāt par paštaisītām. vislabāk apmeklēt kādu veikalu, piem " karpu nams" baložu ielā, tur gan boilas var iegādāties, gan iemācīties uzsiet pavadiņas.

Atbildēts: 6.janvāris 2008, 22:02 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager