Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā siso555

Sveiki, gribēju pajautāt, kā pareizi jākūpina karpas mājas kūpinātavā. Kūpinātava ir: zemē truba un aptuveni 1,5m*1m uzmūrēta ķieģeļu kaste. Aptuveni saķertās karpas ir no 1,2kg-2,2kg lielas, kādā temperatūrā jākūpina un kā jāsagatavo kūpinātava, kada malka vislabak piemērota?

vai ar kūpinātajām plāno iebarot?

Atbildēts: 26.jūnijs 2010, 15:23 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nevajag jau ņirgāties par normāliem jautājumiem. Palasi tepat forumā pie sadaļas kūpinātava
28.06.10
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager