Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā usis

neliels ezers vdzemee,gribas pamegjinaat psedeet uz lielo karpu:),sajegas no to kjersanas pamaz:)gultne dunjaina,budzets bariibai un boilaam apm 40 ls.kaads boilas,to garsas, labaak izmantot?kaadas to kombinacijas?kados daudzumos un kadaa diennakts laikaa labaak barot?par montaazaam daudz maz man ir skaidrs,vairaak interesee kulinaarijas puse.copeet domaaju apm.1,5 diennaktis.

ja es pareizi saprotu, neviens tur īpaši uz boilām neķer. ja tā, tad nopērc kādu zemeni vai tutti-frutti, 3 dienas iepriekš aizbrauc un ieber trīs ceturtdaļas no sava budžeta, tad copes reizē klāsies daudz labāk. tikai netaisi kokteili no dažādām boilām. copes laikā baro regulāri pa mazai porcijai, pēc izvilktas zivs - mazliet vairāk. pēdējo pusi dienas var nebarot.

Atbildēts: 16.augusts 2010, 18:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager