Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā roriro

Sveiki!

apskatīju sacensību rezultātus karpu čempī,kaut kas nesaprotams,230kg pirmā vieta,otrā vieta, atpaliek par vairāk kā 100kg,kā jūs varat šo izskaidrot,kut ir šī gelvenā atšķirība rezultātā,trijās dinās,tas ir iespaidīgi!!!skaidrs,ka visi ir gatavojušies mačiem,bet vai tiešām tik atšķirīgs meistarības līmenis,vai tomēr šeit lielu lomu nospēlēja barības daudzums un kvalitāte?un kā varat komentēt komandas rezultētu,kurā pats startējāt(Robinsoni),kas neiznāca vai sektors netrāpijās pietiekami labs?

runājot par pirmo vietu - iebarošanas sastāvs, taktika, liels daudzums un pieredze konkrētajā ūdenskrātuvē - tas jau arī ir tas, kas nosaka meistarību. bez vairākiem simtiem latu barībā neviens meistars neko īpašu nesasniegs. pārējām komandām patiešām vēl patālu līdz tam līmenim, kaut gan daudziem ir ievērojams progress.

par robinsoniem - es tur vairāk par laivas stūrētāju šogad biju, ezers man nav tik tuvs, lai tajā ieguldītu milzu enerģiju un līdzekļus - zivis ļoti mazas. sektors arī nebija vislabākais, tā kā kopumā rezultāts uz 8 (desmit baļļu sistēmā).

Atbildēts: 23.augusts 2010, 21:32 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager