Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā awis

Sveiki.

Domāju, ka pārsvarā lietojat frozen boilas, bet kāds ir Jūsu uzskats par shelf life boilam, vai tās tagad ir tādas kvalitates(ar minimalam kimijam, kā raksta), ka arī droši var izmantot kā barojamo baribu pie ka radinat karpas,piemeram Trigga shelf versiju? Paldies.

ar trigga shelf life vari barot kaut visu gadu, karpas ēdīs laizīdamās. lielākā daļa shelf life barības boilu patiešām tuvojas pēc kvalitātes svaigajām boilām, tomēr pilnīgu vienādības zīmi tur nevarēs novilkt nekad.

Atbildēts: 12.septembris 2010, 23:36 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager