Labdien! Cik garai pavadiņai ir jābūt lai karpu makščerētu uz grunts makščeres? Un lai karpu makščerētu uz kartupeļa kartupelim ir jābūt vārītam?
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Labdien! Cik garai pavadiņai ir jābūt lai karpu makščerētu uz grunts makščeres? Un lai karpu makščerētu uz kartupeļa kartupelim ir jābūt vārītam?
parasti pavadiņu taisa 15-25 cm. kartupeli, protams, vāra.
Pievieno savu komentāru