Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā aigaigars

SVEIKI VAI JUS ZINAT KADU FIRMU KURA PARDOD KARPU BARIBU VISMAZ5KG PAKAS UN PAR SAPRATIGU CENU (LIIDZ 10LS)

PALDIES

labāk nopērc puskilogramu labu boilu nekā 5 kg mēslu. tu pats daudz ēd ēdienus, kas maksā zem 2 ls kilogramā? karpa nav cūka. visi šie lētie mēsli tikai piesārņo ūdeņus un pēc tiem neviena karpa tuvumā neturas. ja nu tev ļoti vajag to kvantumu par mazu naudu, nopērc kukurūzu kādā dzirnavniekā, noplaucē vai pavāri, lai uzbriest un strādā ar to. vari pievienot kādu atraktoru vai aromatizatoru, tikai uz šiem gan netaupi, tad jau labāk neko nelikt klāt. 3-5 dienas pastāvējusi un ieskābusi/ierūgusi kukurūza ir vēl labāka, to neaiztiks brekši un citas sīkās zivis. to var izmantot iebarošanai un uz āķa vai mata. tikai nebaro pārāk daudz, kukurūza lēni pārstrādājas vēderā un karpas var ātri piebaroties un aiziet pačučēt.

Atbildēts: 20.februāris 2008, 17:21 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
nee
20.02.08
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager