Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā podzins

neliela nesaprašana par DIPiem... vai atiecīgajam DIPa aromātam vajag piemeklēt attiecīgu boilas aromātu vai arī tas nekas ja ananāsu boilu mērcē motiļu DIPā?

pirmkārt, jāzin, ka dipa sastāvā parasti ir kas vairāk, kā tikai aromatizators, parasti uz etiķetes rakstītas arī citas sastāvdaļas, kas uzlabo boilas darbību. tas jāņem vērā. sajaucot šādā veidā dažādus aromātus var panākt gan efektu gan defektu, tāpēc mēģināt var un vajag. pazīstu vienu spēcīgu krievu makšķernieku, kas nevar dzīvot bez iespējas katru boilu apmērcēt visneiedomājamākajos dipos vai sprejos.

Atbildēts: 20.marts 2008, 11:43 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager