Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Zenits

Sveiks Avair.

Man radās parīs jautajumi?

1) man ir tāda situācija ka savā copes vietā kur mit karpas ir ļoti precīzi jaiemet( pat ļoti precizi,nepateiksu cik metri no ideālas iemešanas vietas jālidina) metrs kļūda un cope nebūs, itkā tai vietai varu piet galīgi klāt, bet tad sanāk ka man boila jāmet 2 metri no krasta, esmu mēģinājis, bet cope nava?? pats paeeju nostāk un sēžu un gaidu!

2) gribās pajautāt par barībām( tas taka uz rudeni vairāk) man ir iespēja izmantot barībā vai likt uz mata lopbarības audzētu kukurūzu, no vālites ņemti) cik zinu, tad tur ir ļoti daudz enerģija iekšā! vai ir bijusi darīšana ar tādu kukurūzu??

Ne asakas.

2) jauta

1. nu tā bieži gadās, ka precīzi jāmet. jātrenējas. tuvu pieiet, protams, var, bet zivis aizbaidīsi. ja bieži staigāsi, tās var vairs nerādīties. bet nav jau tā, ka tā ir vienīgā vieta, pameklē vēl kādu, lai nav vislaik jāpresē vienā vietā, karpas no tās pazudīs agrāk vai vēlāk.

2. kukurūzu vajag mērcēt un vārīt, barot var, tikai rēķinies, ka karpas ar to ātri piesātinās, ilgi gremo. parasti ar to baro tur, kur karpu daudz un nepieciešams daudz barības un nepastāv liels risks pārbarot.

Atbildēts: 6.jūnijs 2011, 00:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager