Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā karpeks

Sveiks-

ka tur ir tās zum un ta leta gala boilas itka nau parak atzitas!--bet ja diķi nau nekad barots ar boilam es labak nevaru barot un pieradinat ar boilam kas maksa 4ls-kg nevis 10ls-kg?--(Iskaidro ludzu!)

atceries, ka karpai apkārt ir pietiekoši daudz dabiskas barības un jebkura tevis iebarotā ēsma, tai skaita boila, ar to konkurē. ja karpai boila negaršo un lētās boilas, kas ir pārpildītas ar ķīmiskiem atraktoriem, karpām diez ko negaršo, tad tās izvēlēsies meklēt tārpiņus un citas zemūdens radības nekā ēst negaršīgas boilas. lētās boilas nostrādā tikai uz interesi - karpa aiz ziņkāres var pamēģināt to paņemt mutē un aizķerties, bet regulāri ēst - nē!

Atbildēts: 27.jūnijs 2011, 00:44 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager