Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā double_tt

kādēl boilas ar laiku paliek cietas? piem-ja es tās neglabāju kautkādā auduma maisiņā tās vnk sažust:( vai tas nemaina to rezultivitāti? un ja es tagd nopērku boilas kas ir derīgas līdz 2014 gadam tad t;as pa gadu nonāk tik cietā stāvokli ka ar āmuru tikai var sadauzīt:D kādēl tā , kur tad tās vajadzētu uzglabāt, un vai tad kad tās paplioek cietas nezūd to rezultivitāte?

tās izžūst. rezultativitāte pārāk nemainās, jo visas vērtīgās barības vielas saglabājas. varbūt nedaudz lēnāk ūdenī izplatās smarža. ja grib, lai tādas boilas nostrādā ātrāk, to var uz dažām stundām pamērcēt ezera ūdenī, kam var pievienot arī kādu piedevu, piemēram, betaine hcl, vai kādu šķidro barību (multimino). bet var arī nesaspringt - karpas tādas sacietējušas boilas šķiļ kā riekstus. iedomājies, kādu spēku vajag, lai saspiestu lielos gliemjus, kas ir regulāra karpas barība.

Atbildēts: 25.jūlijs 2011, 23:34 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager