Sveiks Aivar! Man ir interese ar kādām boilam garšas ziņā ir labāk ķert karpas siltā ūdenī (vasarā) un ar kādām aukstā ūdenī (agrs pavasaris, rudens)? Paldies!
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Sveiks Aivar! Man ir interese ar kādām boilam garšas ziņā ir labāk ķert karpas siltā ūdenī (vasarā) un ar kādām aukstā ūdenī (agrs pavasaris, rudens)? Paldies!
šobrīd veikalos sortiments ir ļoti plašs un nekādai sakarīgai klasifikācijai tas neder. visi ražotāji tāpat cenšas ražot boilas, kas labi strādātu gan siltā, gan aukstā ūdenī. un galu galā, vai tu zini, kāda ir ūdens temperatūra 4 metru dziļumā? un 8 metru dziļumā?
principā aukstā ūdenī vajadzētu boilas, kas satur vairāk un spēcīgākus atraktorus, jo to izplatīšanās ātrums ir atkarīgs no ūdens temperatūras. ieliec boilu attiecīgas temperatūras ūdenī glāzē un pavēro, cik ātri ūdens sāks smaržot, tam parādīsies garša utt. pēc tā arī izdari secinājumus!
Pievieno savu komentāru