Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā baitfishing

Sveiks! Mans iepriekšējais jautājums vairāk bija vērst uz to kādas boilu garšas karpai patīk aukstā laikā un kādas siltā. Vasarā protams tās ir vairāk augļu mix. utt. Paldies jau iepriekš!

tā nav taisnība par tiem augļiem vasarā. tas ir kaut kāds mīts, kas kaut kur pie mums izveidojies, varbūt no volgas atvests. pateisībā vasarā karpas lieliski ķeras uz visādām asām, zivīgām, krabjveidīgām un vispār nesaprotamām smaržām. kaut vai, piemēram, monster crab no rod hutchinson. savukārt ļoti vēlā rudenī man ir bijušas karpas uz zemeņu un ananasu smaržām. kā jau teicu, nav nekādu likumsakarību šajā izņemot varbūt kādus atsevišķus un ļoti specifiskus gadījumus.

Atbildēts: 26.jūlijs 2011, 20:19 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager