Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Rewaz

swex meistar!

apsweicu ar iegūto 4.vietu pasaules čempī, patiešām malači,neēsam nekādi pastarīši (rock)

man jautājums,līdz kuram laikam(mēnesim)karpas wel war ķerties!?un kāda būtu dominējošākā boilas smaka saldā wai smirdīgā!wai ar tas no ūdenstilpnes atkarīgs un to tik wiegli newar pateikt..

paldies. čempionātā Latvijas izlasei 3. vieta.

karpas var ķert līdz brīdim, kad uzsalst ledus. šobrīd ir ļoti labs laiks, kad tikt pie lielākām, vajag tik čaklāk barot. smaržai nav īpašas nozīmes, būtiskāka ir barības kvalitāte, jo karpai jāēd un jāsagremo daudz barības. to pašu, ar ko baro, arī liec uz mata un gan jau būs.

Atbildēts: 16.septembris 2011, 13:26 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager