Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Zed_LV

Sveiki. Ir iepirktas dažādas boilas. Ko un kā Jūs ieteiktu to glabāšanā un lietošanā? Ir diezgan neērti ja tie daudzie maisiņi jānēsā līdzi! Vai var dažādas "škirnes" bērt kopā - piemēram kādā universālajā plastmasas kastē? Tāpat vienā makšķerēšanas reizē tik daudz līdzi nevajag. Ir te redzētas kautkādas speciālas somas, bet ar izvēli paslikti un tad arī nevar saprast cik tur no viņām kāds labums.

maisiņi, sevišķi, ja tie ir aiztaisāmi, ir laba vieta glabāšanai. tie neaizņem daudz vietas un ir pietiekoši ērti. vari sabērt atsevišķos mazākos maisiņos, lai viss daudzums nav jāstiepj līdzi. tomēr man no pieredzes ir sajūta, ka vislabāk ķeras uz tām boilām, kuras ir paņemtas līdzi vismazāk...vari izveidot kādu mazu trauciņu kolekciju. patiešām ir speciālas somiņas ar atsevišķām kabatiņām, kurās ievieto mazas plastmasas aizskrūvējamas burciņas. tādas somiņas parasti ir sešām burciņām, tādēļ, iespējams, vajadzēs vairākas. jaukt kopā boilas gan nevajadzētu, jo kaut ko tās viena no otras iesūc un pat tad, ja karpai tas patiks, pats nezināsi, kāda tad īsti tā boila bija, uz ko noķēri. tāpat ar tiem plastmasas trauciņiem ir pašvaki, jo tos izmazgāt ir praktiski neiespējami - smarža iekšā vienalga paliek. tādēļ katram trauciņam vajadzētu vienu un to pašu boilu. vēl ir ļoti mazi cilindrīgi trauciņi, kuros ievieto 3-5 boilas, parasti dipā - tādus var sagatavot bezgala daudz. tomēr no boilu saglabāšanas viedokļa nez kāpēc vislabāk tās dzīvo oriģinālajios iepakojumos. ja nelieto tās lielos daudzumos, pērc mazos iepakojumus, tas varbūt ir mazliet dārgāk, bet atmaksājas, jo boilas būs labas ilgāku laiku. pēc maisiņa atvēršanas tās tomēr sāk zaudēt savas īpašības.

Atbildēts: 18.maijs 2008, 21:36 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager