Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā dzonitoo

sveiki.Kā pareizi sagatavot kaņepju sēklas pirms pievienot tās iebarojamai masai?paldies par atbildi

kaņepju sēklas mērcē un vāra līdz tās sāk plīst, tad ar visu šķidrumu glabā un ar to pašu sķidrumu arī jauc kopā ar citām iebarošanas sastāvdaļām, vērtīgās vielas iesūksies kukurūzā, boilās, granulās un papildinās efektu.

Atbildēts: 19.maijs 2008, 12:29 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager