Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā aaapsis

Boilu mīcīšana. Gatavojos pirmoreiz uzmīcīt pats. Kādas sastāvdaļas būtu obligātas un kādas nē, mīcot barības, grimstošas boilas piem. uz triggas vai kg1 bāzes. Saprotu, ka obligātas būs olas, un tālāk? Vispār jau būtu forša tēma copes lietu žurnāla rakstam.

kādus gadus atpakaļ ir rakstīts. šajā gadījumā viss ir vienkarši - mikss plus trigga liquid šķidrums plus olas. šķidruma daudzums atbilstoši tam, kā rakstīts uz iepakojuma. taupības nolūkos tā daudzumu var samazināt iebarošanai domātajām boilām un lielāku āķa boilām. šķidrumu lej klāt pie sakultām olām, kad viss glīti sajuacies, liek miksu klāt tik ilgi, kamēr mīkla vairs nelīp pie rokām. tad rullē boilas un vāra. pie olām var pielikt GLM ekstraktu, cik maks atļauj.

Atbildēts: 13.janvāris 2012, 18:26 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager