Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Krishka

Sveiks Aivar!

Es pagāšgad ap oktobri nopirku kukurūzu ar zemeņu garšu saucas premium maize strawberry, bet man bija jāstrādā un nebija laika copei.

Man viņa vienu reizi attaisīta līdz šim brīdim stāv leduskapī vai viņu vēl var lietot un vai tik pat efektīgi.

Kur Latvijā var nopirkt šo pašu kukurūzu tikai garlic? Cik esmu redzējis ir tikai strawberry un scopex.

Ap kuru laiku Vallē intensīvi sāk ķerties karpas?

Paldies jou iepriekš:)

ja briesmīgi nesmird, lietot var. ar ķiplokiem arī mēdz būt. paskaties veikalos, kas orientējas uz karpu makšķerēšanu, tur vienmēr plašāks sortiments. labāk gan pie parastās kukurūzas bundžiņas piespiest daiviņu vai divas ķiploka - sarīvē, sajauc, atstāj, lai ievelkas. Ēsmā varētu būt Garlic ēteriskā eļļa no Nutrabaits. to gan minimālos daudzumos - pa pilienam. Par Valli es tik labi nezinu, bet tā kā tas ir dienvidos un peļķe ir samērā sekla, tad sasils ātri un cope būs jau aprīļa beigās. tad jau tur tiek plānoti arī pirmie mači. tikai nebrauc pēc mačiem, zivis būs pārbarotas:)

Atbildēts: 5.marts 2012, 16:47 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager