Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā bazels

Sveiki!

Kukurūza, ko liek uz mata ir kāda spciāla vai tomēr parastā?

īsti nezinu, kas ir parastā un kas speciālā. ir konservēta saldināta no budžas, tai ir grūtības ar noturēšanos uz mata, bet uzmanīgi rīkojoties ir ok. otrs variants - kukurūzu mērcē un vāra pats, tad tā būs stingrāka un turēsies drošāk. vai arī iegādājas tādu gatavu no dynamite baits - tur tā ir lielāka un arī ļoti izturīga. tas, ko bieži dara, ķerot uz kukurūzu, ir likt vairākus graudiņus uz mata (no 2 līdz pat 10), turklāt pēdējo liek vai nu mākslīgo peldošo kukurūzu vai kaut vai dzeltenu korķa gabaliņu. tad tas viss stāv skaistā stabiņā un ļoti piesaista karpu. vispār kukurūzu daudzi ir aizmirsuši kā ļoti labu āķa ēsmu, sevišķi tur, kur ar to tiek daudz barots.

Atbildēts: 30.maijs 2008, 15:08 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
a parastais brunais korķis neder? mājās provēju, tāds 3x mazāks nekā kukurūzas grauds, korķa gabaliņš notur uz augšu 3 kukurūzas graudus
02.06.08
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager