Sveiks Aivar!
Vēlējos ko vairāk uzzināt par aminoskābju ,zivju eļlu pielietošnu,attiecīgi ,kā ņemot vērā gadalaikus tos var miksēt utt.
Kā arī par granulām,paletēm
Paldies
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Sveiks Aivar!
Vēlējos ko vairāk uzzināt par aminoskābju ,zivju eļlu pielietošnu,attiecīgi ,kā ņemot vērā gadalaikus tos var miksēt utt.
Kā arī par granulām,paletēm
Paldies
aminoskābes var lietot iebarošanā neierobežoti, cik vien maks atļauj. tomēr, es domāju, ka pie mums ar šo mazliet pārspīlē. ja brauc uz copi pāris reizes gadā, tad jau var iegāzt pāris litrus, bet ja grib copēt katru nedēļu, tas trīs reizes jāpadomā. aminoskabes ir visās citās barībās jau iekšā, tiesa, ne vienmēr pareizajās un labākajās kombinācijās, bet tomēr - pārāk aizrauties nevajag tieši finansu apsvērumu dēļ. eļļas ir krietni lētākas un tās varētu leitot vairāk, tomēr ar tām ir cita problēma - tās slikti šķšt aukstā ūdenī un arī slikti gremojas. kas ir un kas nav aiksts ūdens, ir stiepjams jēdziens, bet, piemēram, tādā ezerā kā Kaķītis, silts ūdens nav nekad, vai gandrīz nekad. dziļumā, sevišķi tur, kur ir pazemes avoti, ūdens pie mums ir auksts gandrīz visu gadu. vislabākā metode ir speciāls termometrs, ko nolaist lejā un izmērīt, cik tad reāli tur tie grādi ir. jo starpība ar temperatūru ūdens virspusē var būt ļoti liela. tas pats ar peletēm - ja tās ir bagātas ar zivju eļļu, tad prātīgi, kaut gan, no otras puses, zivīm ļoti garšo. tās, kurās eļļas mazāk, var lietot drošāk.
Pievieno savu komentāru