Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā RiCaRdSk

Labdien! Vēlos pajautāt par Vidzemes karpu iemīlotākajām ēsmām un vai ir tādas lētas sastāvdaļas no kurām uztaisīt iebarojamo barību??? Paldies jau iepriekš.:)

neesmu manījis, ka Vidzemes karpas dotu priekšroku kaut kam citam nekā Kurzemes karpas. tas pats vecais - labas boilas, kukurūza utt. vislētākā un drošākā iebarojamā barība ir tā pati kukurūza, nopērc maisu, izmērcē, uzvāri un mauc tik iekšā. tikai ne pārāk daudz uzreiz. Tāpat populāra ir Dobeles dzirnavnieka kombinētā zivju barība. ideāli, ja tam visam pievienosi mazliet kaņepju, ko pagatavo līdzīgi kā kukurūzu.

Atbildēts: 2.maijs 2012, 23:17 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager