Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā kuleskan

Sveiks, Aivar! Vajag padomu- ko tad likt uz āķa karpiņai, kas mīt ezerā. Boilas vari neieteikt. Esmu mēģinājis: vārītu kartupeli, kukurūzu vai kombikormu kopā ar sliekām-, naktstārpiem, dažādas mīklu receptes, rupjmaizi, makaronus-ar un bez garšvielām,smaržvielām, baltmaizi, pat paštaisītas boilas, bet vienīgais uz kā ir noķertas ir visparastākās mēslu sliekas saliktas lielā čungurā. Vari ieteikt vēl kaut ko pavisam vienkāršu parastam lauķim pieejamu karpai uz kārā zoba? ps. Šamējā ezerā patreiz lielākā daļa karpiņu mīt un barojas ūdensrožu lapu audzēs.

varbūt ezerā ir gliemji? tādi lieli. attaisi tādu vaļā, izgriez gaļu, ieliec kaprona zeķes gabalā un uzsien uz mata kā boilu. arī kukurūzai būtu jāstrādā, ja ar to regulāri pabaro. kaut ko vairāk ir grūti pateikt. katrā ziņā necopei var būt simtiem iemeslu un ēsma ne vienmēr ir tas galvenais. būtu jāredz makšķere, vieta utt.

Atbildēts: 1.jūnijs 2012, 12:34 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager