kapec Aivar triga pop up boila no nutrabaits pec 3stundam grimst ka akmens pameginaju kadas 4bundzas bet visas vienadas
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
kapec Aivar triga pop up boila no nutrabaits pec 3stundam grimst ka akmens pameginaju kadas 4bundzas bet visas vienadas
tā ir un tur neko nevar darīt. risinājums - ir speciāls instruments, ar kura palīdzību boilā iestrādā korķa trubiņu, tad arī peld drošāk.
Pievieno savu komentāru