nu tās noteikti nav tās labākās sastāvdaļas barībai, grozi kā gribi, bet visas barības tiek gatavotas uz rīvmaizes bāzes, ja negribi rīvmaizi pirkt, tad vari to sataisīt pats, krājot neapēsto maizi, kaltējot to un pēc tam samaļot
barībā var ielikt nedaudz (1/4-1/3) vārītu prosu, bet to nevar pārvārīt, ir jānoķer moments, kad graudiņi vēl nejūk ārā, tad tos vajag noskalot zem auksta ūdens, tad tie nesalīp un der barībai
auzu pārslas vairāk der kā lipeklis, tās starp plaukstām var saberst, auzu pārslas var arī nedaudz apgrauzdēt
pameklē kādu vietu, kur tirgo lopbarību, paņem kaut kādu cāļu vai trušu kombikormu, aplej to ar verdošu ūdeni un ja sanāks interesanta massa
bet vienu gan atceries, barība nedrīkst sanākt kā klimpa, labāk tā ir irenāka nekā lipīgāka
pietam, barojot nepārvērtē zivju spējas, tavs uzdevums ir zivis pievilināt un ieinteresēt, nevis pabarot, barību dod nelielām porcijām
ja vāri un veido kaut ko putrveidīgu, tad parēķini cik tādu vajag cilvēkam, lai justos paēdis, tad sapratīsi, ka zivīm nevajag dot spaini putras..
saulespuķu spraukumi, sojas spraukumi ir lietas, ko var drošāk likt barībā, labāk iepriekš tos applaucējot