Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā haspehs

Sveiks!!!

Man taads jautajums par pēdejo raidijumu par rudens raudām.:)

1. vai tu ēsmu liki uz grunts?

2. vai tu varētu man pastāstīt cik ilgi un kā pareizi ir jāvāra grūbas tā lai viņas sanāktu kā tev raidijumā:)

Paldies par atbildi.:)

ja copējam speciāli raudas tad ēsmu uz grunts neliekam nekad, nu pamēģinam, ja citos līmeņos zivju nav, bet vispār 99% gadījumu rauda barojās virs grunts, reizēm arī 10-15 cm virs grunts, to norāda arī raudas mute, tā ir vērsta uz priekšu, breksism un karpai, līnim uz leju, auslejau, rudulim uz augšu, raudai taisna

grūbas ieber katliņā un liek uz uguns, es parasti ūdeni leju tā, lai tas būtu aptuveni 3reiz vairāk kā grūbu, kad grūbas uzmet pirmo burbuli, tad uzņemu laiku, uz normālas uguns vāru grūbas tieši 60 minūtes, ik pa laiciņam apmaisu, lai tās nepieķer pie katliņa dibena, ja ūdens paliek pa maz, tad visā vārīšanās procesā pieleju 1-2 reizes pa glāzei, pēc tām 60 minūtēm slēdzu uguni nost , noceļu no karstā riņķa (elektriskā plīts) un atstāju katliņu līdz rītam, grūbas vēl biki sabiezē un ir ļoti ok, lai cik 'jocīgi neliktos, tomēr pat 5-10 minūtes uz vienu vai otru pusi maina grūbu, tāpēc iesaku pieturēties pie stundas, tad ir ok

Atbildēts: 20.novembris 2012, 16:07 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager