Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Soupe

Sveiks , es redzeju veikala kaut kadu mīklu breksim,līnim un raudai , man ir jautājums kā to miklu japagatavo , vai vinu jajauc ar udeni un javeido bunbinas , vai ari vinu vnk japieber pie baribas ?Uz kārbiņas rakstīts kaut kas lidziigs :"Natural Scent Dought Bait Bream"

:):):) ja runa ir par sauso mīklas masu, tad ... tik pat labi vari paņemt miltus, pielikt kādu aromātu un mīcīt mīklu, nekādu brīnumu tajā paciņā nav, tā ir ēsma, nevis barības piedevā, šur tur ir nopērkamas arī jau gatavas mīklas, tās ir tādas slinkuma lāpīšanas ēsmas, kuras pat īsti nebojājas :):), kaut ko jau noķert var, bet noteikti ne labāk kā citi :):)

ja gribi aromatizēt barību, tad tomēr iesaku skatīties tieši uz Sensas vai citu, sporta barību, ražotāju atraktoriem, tie sākotnēji it kā ir dārgāki, bet ir pietiekoši koncentrēti un iziet daudz lēnākos tempos nekā lētie atraktori

Atbildēts: 6.decembris 2012, 10:01 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Lai cik tas dīvaini neliktos, tad mūsdienu laikmets ir nedaudz dīvains.
Pirms gadiem 20, ja veikalu plauktos kāds izliktu ūdeni, būtu jocīgi. Šobrīd ūdens stends ir tik pat apjomīgs, kā pivcītim.
vel jau sliekas, makaroni, gatavās pavadiņas utt utjpr.
o.
07.12.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager