Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā abramisbrama

Sveiks !

Esmu lasījis ,ka tu esi gatavojis barības pats !

Kas patīk breksim ? No tā ko pats var pagatavot ?

Es gatavoju no dažām sēklām ( Linsēklas, lobītas saules puķu sēklas , ķirbju sēklas un tml) samaļu viņas ar kafijas dzirnaviņām un vēlāk piejaucu veikalā pirktu barību - aromātam !

Kā vērtē ?

pašam gatavot barības ir interesanti, savulaik maisīju ļoti daudz, bet pamazām no tā atteicos, jo i lētāk un galvenais laikietilpīgāk ir pirkt gatavas barības, bet, ja gribās zināt kas ir kas, tad iesaku pastudēt Pasaules čempionu un citu autoritāšu rakstus, Latvijā tādu nav, to es tev 100 procenti droši varu teikt, ir izcili barības meistari poļiem, ir beļģiem, frančiem, itāļiem, krieviem, ja ir valodas, tad var ļoti daudz interesantus materiālus atrast un pavisam savādāk uz procesu skatīties

tas ko dari tu patreiz.......to var nosaukt par puiku spēlēšanos ar krāniņu...., piedod, ja tas ir rupji, bet tas arī ir pilnīgi bezjēdzīgs process, jo pat pašas tukšākās gatavās barības ir gatavotas pāec kaut kādiem principiem, barībā, lai tā strādātu ir pareizās proporcijās jābūt gan saistvielām, gan irdinātājiem, gan aromatizatoriem, gan balastam, gan pamatmasai., gan, gan, gan...., labākajās sporta barībās ir 60-70, saka, ka pat vairāk sastāvdaļu, labā ikdienas copes barībā, veikalos nopērkamās, piemēram Salmo barībās, ir 20-25 sastāvdaļas un ikdienas copē ar to pilnībā pietiek

lētā gala gatavās barības var un vajag papildināt un uzlabot, bet tieši uzlabot, nevis piebērt kaut ko un nesaprast ko tas tevis piebērtais darīs barībā, daudzas sēklas pamostās tikai tad, kad ir līdz vajadzīgajais stadijai apgrauzdētas un ne gramu nepārgrauzdētas, tad tās samaļ un tad ir tiešām neatkārtojams aromāts, pietam ļoti noturīgs, sēklas strādā gan kā barības viela, gan kā eļļotājs, gan kā irdinātājas, viss atkarīgs kādas sēkals kādā veidā un kādā daudzumā pievieno :):):)

tā, ka tev garš ceļš ejams, ja gribi to visu saprtast :):)

Atbildēts: 9.maijs 2013, 12:58 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager