Sveiks, Normund.
Vai nevari apstāstīt kā gatavo mīklu copei no olām un miltiem, ko likt klāt aromatām. Paldies!
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks, Normund.
Vai nevari apstāstīt kā gatavo mīklu copei no olām un miltiem, ko likt klāt aromatām. Paldies!
:):) ieber bļodiņā miltus, iesit olu un mīci, cik nu ola paņems miltus tik būs, mīcīt vajag ilgi, līdz mīklas pikucī nav neviena miltu grama, viss iemīcījies, tad vari sadalīt mīklu 2-3 daļās, vari aromatizēt mīklu ar "tautas" līdzekļiem balderjāna pilieniem, ķiploku, dilles, vanilla, kakao
vari likt kādus speciālos aromatizatorus, piemērma Sensas Carpix , bet vienu mīklas daļu atstāj bez aromāta, bieži vien tā arī nostrādā vis labāk
Pievieno savu komentāru