Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā salmo-z

Sveiki. velejos par baribu pajautat.

Man pec copes spaini palika pari vel samaisita bariba,parasti pec copes to izbaroju ara visu ,lai nav javed majas,bet loti gaza,ka visas pekeles sameta uz atro iegsha mashina. Lieta tada,ka sodien atradu spaini a rbaribu,oda nedaudz pec skabenuma-tas nozime,ka vinja ir reali vairak nederiga un varu mest vinju ara ?

ja pēc copes paliek jau samitrināta barība, pat ar visām dzīvās ēsmas paliekām, tad droši to var likt saldētavā, citādāk to saglabāt ilgāk nevar, vasarā barība var saskābt pat pa dienu, kur nu vēl ilgāku laiku, saldētu barību toties varam glabēt kaut gadu...

ar skābu barību barot zivis nevajadzētu mgan, reizēm jau nekas, bet reizēm vari sačakarēt I sev dienu I vietu uz ilgāku laiku

Atbildēts: 15.jūlijs 2013, 14:00 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager