Sveiks! Man te radās tāds jautājums...vai braucot uz raudu copi, ir jēgas vārīt miežu putraimus? Un kādas receptes ar viņiem varētu uztaisīt? Vai nemaz nav vērts?
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks! Man te radās tāds jautājums...vai braucot uz raudu copi, ir jēgas vārīt miežu putraimus? Un kādas receptes ar viņiem varētu uztaisīt? Vai nemaz nav vērts?
Ja tu lieto gatavās barības, tad putraimus vārīt nav jēgas, labāk piejaukt barībai zemi, jēga būs lielāka, putraimi savukārt padarīs visu pļekaināku un var pārbarot zivis. Grūbas ir laba ēsma, putraimi kā ēsma neder.
Pievieno savu komentāru