Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā soks

Sveicināti.

Ūdens paliek krietni vēsāks. Sensai, uz breksi ir barība šādai ūdens temperatūrai, vai arī jādomā par ko mazāk aromātisku?

Kā būtu ja iebarojamai barībai pieliktu klāt samaltas sliekas? Ir arī slieku un motiļa aromāti.

Kā labāk?

pats neko daudz nemainu, jo tāpat šķaidu Sensas barības ar zemi vismaz 1\3, tā, ka ar šādu sastāvu strādāju visu atklātā ūdens laiku, var miksēt Sensas breksi ar Salmo breksi, vēl jau breksis ir dikti aktīvs, ja atrod, kur viņš apstājies, protams, ka slieciņa vai šķipsna balto tārpu to procesu padarīs produktīvāku :):), sevišķi vietās, kur copmaņu daudz un breksim ir no kā izvēlēties

Atbildēts: 23.septembris 2013, 11:59 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager