Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā aivis4112

kāda mīkla garšo karusam??

ja nopietni, tad karūsa, normāla izmēra karūsa, ir diezgan kaprīza un nepatstāvīga savā ēdienkartē, bet mīklai ir tas pluss, ka to var sadalīt vairākās porcijās un katro porciju atsevišķi aromatizēt.. mīkla parastā - milti un 1 ola, sanāk paliels pikucis, kad to visu labi un kārtīgi izmīca, pietam diezgan stingra mīkla sanāk, tad šo kluci sadala 3-4 daļās un katru ieliek atsevišķā maisiņā vai vienkārši pārtikas plēvē, lai neapkalst, kas notiek ļoti ātri, tad katrai daļai pieliekam bikiņ aromātu, ķiploks un medus varētu būt tie aromatic, kuriem vajadzētu būt līdzi vienmēr, vēl var likt vasarā zemeņu-aveņu aromātus, kakao-šokolādi, vaniļu u.t.t., izvēle gan copes, gan pārtikas veikalos ir pietiekoši liela, pat no aptiekas var ņemt aromatizēšanai I kardemonu, I anīsu

Atbildēts: 7.maijs 2014, 09:15 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager